Search
Close this search box.

Informatie over het coronavirus (COVID-19), 10-5-2021

Ook in deze tijd van het coronavirus blijven wij natuurlijk gewoon zorg leveren aan al onze zwangere vrouwen. Er moeten echter wel maatregelen worden genomen om verspreiding in te dammen. Wij volgen de berichtgeving en adviezen van onze beroepsgroep en die van de gynaecologen en kinderartsen (KNOV, NVOG en NVK) en de adviezen van het RIVM.
Onze zorgverlening gaat door met een aantal aanpassingen. Als er iets verandert, dan laten we dat zo spoedig mogelijk weten. 
Bij ongerustheid of zorgen staan we ook te allen tijde voor jullie klaar, zoals jullie van ons gewend zijn. We zullen dan in overleg met je bespreken of er een extra controle nodig is. 

COVID-vaccinatie
Het is mogelijk om je als zwangere te laten vaccineren tegen COVID-19. Hiervoor word je opgeroepen via het reguliere systeem. Je kiest zelf om je wel of niet te laten vaccineren.

RIVM: vaccineren tijdens zwangerschap
Link: Informatie over de verschillende onderzoeken naar vaccinaties bij zwangeren

Nieuws: contracten zorgverzekeraars 2021:

Wij hebben met ALLE verzekeraars in 2021 een contract.
Met de meeste verzekeraars regelen wij dit via de Verloskundige Zorggroep Groot Amsterdam (VZGA). Hierbij zitten ongeveer 100 verloskundigen in de regio Amsterdam aangesloten. Via de zorggroep sluiten wij contracten af met deze zorgverzekeraars. Wij staan onder de naam VZGA in hun zorgzoeker. 

klik hier voor meer informatie over de aanpassingen vanwege het Coronavirus en ander nieuws.