Zoek
Sluit dit zoekvak.

Persoonlijke zorg, vertrouwde omgeving.

Wij zijn een toegankelijke verloskundigenpraktijk in Amsterdam-West met een persoonlijke aanpak, nuchtere inborst en met aandacht voor wat jij en je partner nodig hebben.

Welkom op de van der Hoopstraat

Een begrip in de buurt

Sinds 1993 is Vroedvrouwen van der Hoop onderdeel van een prachtige, diverse en kleurrijke buurt. Je vindt ons -waar anders- op de Van der Hoopstraat, vlakbij het Westerpark.

Ervaren verloskundigen

We ondersteunen al dertig jaar vrouwen en hun partners tijdens de zwangerschap en bij de bevalling. We verstaan ons vak. Je kunt vertrouwen op onze kennis, ervaring en persoonlijke benadering.

Je bent welkom

In onze praktijk is iedere zwangere welkom. Ook als je nog niet zwanger bent maar een kinderwens hebt, kun je bij ons terecht. Eerst even kennis maken om te kijken of we bij je passen? Neem contact op.

Wij hechten veel waarde aan betrouwbare informatie

Op onze website vind je informatie over verschillende onderwerpen. Door op een van onderstaande categorieën te klikken, vind je meer informatie en links naar betrouwbare websites.

Wat cliënten zeggen

Nieuws

Wanneer je naar ons maandelijks Babycafé kunt gaan, actuele informatie over zorgverzekeringen en wie onze nieuwe collega’s zijn; je leest hel allemaal op onze nieuwspagina.

Babycafé!

14 juli van 10:30-12:30Het Paviljoen van Beuningenplein 21 Aanwezig:vroedvrouw Samie en Meike Ben je zwanger of net moeder of vader

Lees meer

Schrijf je in

Bedankt voor je interesse in Vroedvrouwen van der Hoopstraat. 

Velden met een * zijn verplicht.

Informatie over jouw persoonsgegevens en de AVG vind je hier. Wij raden aan dit formulier in te vullen met een up-to-date versie van Chrome, Firefox, Internet Explorer, Microsoft Edge of Safari. Mochten er problemen zijn met het formulier, neem dan svp contact met ons op.

Het contactformulier is beveiligd met reCAPTCHA. Google’s Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn hier van toepassing.